WeMa Mobile en Prosuco zijn overeengekomen dat alle Recreatie-App gebruikers door WeMa Mobile worden gemigreerd naar de nieuwe en innovatieve Leisure App van WeMa Mobile.

Beide partijen hebben daarvoor een overeenkomst gesloten, waarmee alle gebruikers worden gemigreerd van het ene naar het andere platform. Gerben Weening (eigenaar Prosuco) en Wesley Dubbink (mede-eigenaar WeMa Mobile B.V.) kozen met enthousiasme voor deze samenwerking. De ondertekening vond plaats in het nieuwe pand van WeMa Mobile, waar medio september de verhuizing wordt afgerond.

Gerben: ‘Als full-service marketingbureau willen wij onze klanten het beste van het beste bieden als het gaat om het inzetten van marketing voor een beter rendement, meer boekingen en tevreden gasten. Onze App was daarbij één van de middelen die van veel toegevoegde waarde is. Voor continuïteit in kwaliteit en techniek hebben we ervoor gekozen om WeMa Mobile als partner in te schakelen. Met hun team zijn zij in staat om 100% te focussen op het door ontwikkelen van de Leisure app en bieden zij een scala aan mogelijkheden voor onze klanten en hun gasten.

Wesley vult aan: “Ook wij zijn erg blij met deze samenwerking. Onze gezamenlijke passie voor de recreatiebranche belooft veel moois voor de toekomst. Met het stabiele platform van onze Leisure App bieden we een mooie meerwaarde. Ook kijken we uit naar het verder ontwikkelen en koppelen van mooie extra’s. Denk aan het koppelen van deursloten, het verder integreren van mijn-omgevingen en meer innovaties die op de planning staan”.