DE KASTANJEHOF VERBINDT STUDENTEN,STARTERS EN BEDRIJFSLEVEN!

Startversneller

De Startversneller helpt je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma is er voor startende ondernemers in de provincie Gelderland of Overijssel die niet langer dan 5 jaar zijn ingeschreven bij de KvK. Je kunt in aanmerking komen voor een voucher van €1.000,- om te besteden aan business coaching en een tweede voucher van €1.000,- om te besteden aan het volgen van een vakgerichte opleiding. Daarnaast attenderen we je op interessante bijeenkomsten en breiden je netwerk uit door je met organisaties en personen in contact te brengen die je helpen bij de groei van je onderneming. Belangrijke voorwaarde is dat je full time bezig bent met je bedrijf of van plan bent om dat te gaan doen. Startershuis Doen kan je hierover meer vertellen. 

Belastingzaken

Tips om u op weg te helpen met uw belastingzaken. U kunt voor ondersteuning bij het opstarten van uw bedrijf ook terecht bij Startershuis DOEN!. Ervaren ondernemers delen hun kennis en kunde graag met u.

Als startende ondernemer krijgt u te maken met nieuwe belastingzaken, zoals de btw-aangifte. Via onderstaande links krijgt u tips om uw belastingzaken juist en volledig te regelen. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de online hulpomgeving belastingdienst.nl/starters.

• OndernemersCheck 
• Btw-aangifte en -betaling 
• Kosten aftrekken
• Fiscale voordelen

Handige links

Als u van start gaat als ondernemer, zijn er verschillende website waar u nuttige informatie kunt vinden. Enkele websites staan hieronder vermeld.
www.startbedrijf.nl
www.rijksoverheid.nl 
www.antwoordvoorbedrijven.nl 
www.kvk.nl 
www.belastingdienst.nl 
www.mkb.nl 
www.zzp-nederland.nl
www.cbs.nl

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen