Het platform Ondernemen in Hardenberg gaat vanaf januari officieel van start. Ambitieuze Hardenbergse ondernemers die willen werken aan hun bedrijf kunnen kosteloos advies inwinnen bij het ondernemersplatform. Ondernemen in Hardenberg is er voor startups, werkgevers in de dop en gevestigde MKB-ondernemers tot zo’n twintig personeelsleden.

“Veel ondernemers zijn bezig met vandaag en morgen, maar voelen niet de ruimte om naar ‘overmorgen’ te kijken”, zegt kartrekker Peter Zwartscholten. “Wij bieden belangeloos onze deskundigheid aan en gaan met ondernemers in gesprek om te kijken wat hen tegenhoudt om te ontwikkelen of groeien. We denken mee, stimuleren en stellen ‘irritante’ vragen die aanzetten tot nadenken. Ook kunnen we ondernemers verbinden met de juiste expert als dit nodig blijkt. Kortom, we laten je door de bomen het bos weer zien.”

Herken je deze opgaven als ondernemer? Neem dan snel contact op via info@ondernemeninhardenberg.nl, 0523-729004 of 06-23143073 en volg ons op LinkedIn.

Het nieuwe ondernemersplatform wil ondernemers aanmoedigen en stimuleren om met de aangeboden hulp en nieuwe kennis op voorsprong te komen, net als ondernemers Herman (54) en Lisa (23). Lees meer over Herman en Lisa en over het platform