Laatste nieuws

Heeft u nieuws dat u graag op ons platform wil laten terugkomen? Neem contact met ons op en wij zullen het plaatsen op ons platform!

Contact opnemen

Formele start IQ BLVD

Woensdag 18 augustus 2021

De eerste formele stappen voor de IQ BLVD zijn vandaag gezet. Namens de groep van zo’n 20 ondernemers zijn er vandaag de drie bestuursleden; Peter Cool van Intergas, Frank Wiersma van Itter en Henk Kieft van Masévon die mochten tekenen voor de officiële oprichting.
Lees verder

Gezamenlijke R&D ontwikkeling

Woensdag 18 augustus 2021

Gezamenlijke R&D ontwikkeling
Lees verder

Tijd voor nieuwe plannen - Doe mee aan de OndernemersWende

Woensdag 18 augustus 2021

Tijd voor nieuwe plannen - Doe mee aan de OndernemersWende
Lees verder

De Kastanjehof: Broedplaats voor startend ondernemerschap

Woensdag 18 augustus 2021

De Kastanjehof: Broedplaats voor startend ondernemerschap
Lees verder

Creatief ondernemen in coronatijd

Woensdag 18 augustus 2021

ToTheMaxx Music, Dedemsvaart
Lees verder

Nieuwe samenwerking Vechtdal Projecten

Woensdag 18 augustus 2021

Nieuwe samenwerking Vechtdal Projecten
Lees verder

Ondernemerspanel Overijssel

Dinsdag 25 mei 2021

Het blijft belangrijk dat we geïnformeerd zijn over de behoeften van ons regionale bedrijfsleven. Daarom is de vierde ondernemerspeiling opengesteld.
Lees verder

Webinar 'Smart industry, begin gewoon en neem je personeel mee'

Maandag 3 mei 2021

Twee ondernemers in gesprek over hun ervaringen om met Smart Industry te beginnen, over de successen, de valkuilen en de veranderingen in hun organisatie.
Lees verder

Masterclass 7 eigenschappen van vitale organisaties

Vrijdag 30 april 2021

Hoe zien organisaties van de toekomst eruit? Welke eigenschappen hebben deze organisaties? Welke technologietrends zijn belangrijk en wat is de impact hiervan op de samenleving, organisaties en ons als persoon.
Lees verder

Ondernemershuis ook op Instagram

Vrijdag 30 april 2021

Vanaf nu kun je het Ondernemershuis voor het Vechtdal ook volgen op Instagram. Hier delen we het laatste nieuws, interessante informatie en evenementen die je niet wilt missen.
Lees verder

Win de Cross-over Innovation Challenge: de innovatieprijs van Regio Zwolle!

Dinsdag 13 april 2021

Is jouw innovatie uniek en klaar om de markt te veroveren? Doe dan mee aan de zevende editie van de Cross-over Innovation Challenge (XIC). Wie weet win jij de XIC Innovation Award: de innovatieprijs van Regio Zwolle!
Lees verder

Weekendafsluiting N377 van 23 - 26 april

Vrijdag 9 april 2021

Van vrijdagavond 23 april tot en met maandagochtend 26 april is er een weekendafsluiting op de N377. Tijdens dit weekend worden de nieuwe op- en afrit aangesloten op de in- en uitvoegstrook van de N48, wordt het gedeelte waar verkeer elkaar kruist verbouwd en wordt de noordelijke afrit omgebouwd. Er wordt dus gewerkt aan de twee kruispunten en aan de vernieuwing van de noordelijke op- en afrit.
Lees verder

Online P&O-café Vechtdal

Maandag 29 maart 2021

Op donderdag 22 april organiseert het Ondernemershuis voor het Vechtdal, samen met hun partners De Jong & Laan en Dion Groep, weer een online P&O-café Vechtdal. Hierin worden de ins en outs van de werkkostenregeling (WKR), die vanwege de coronacrisis extra verruimd is, besproken.
Lees verder

Promotiedagen LIVE - 2e editie Moving On!

Maandag 22 maart 2021

Donderdag 25 maart start het grootste ondernemersevent van Noord-Nederland: De Promotiedagen LIVE! Ook dit keer volledig online! Start 2021 met het opbouwen en uitbreiden van jouw netwerk, laat je kennis bijspijkeren en maak impact bij zakelijk Noord-Nederland!
Lees verder

Vakschool 100% Gastvrij

Maandag 22 maart 2021

Het Vechtdal en de regio Hardenberg is een aantrekkelijk gebied om te wonen, te werken en te recreëren en gastvrijheid zit in ons DNA. Om onze positie in de toeristische- en recreatieve sector in de toekomst te verstevigen, is het nodig om krachten te bundelen als het gaat om gastheerschap en om de kansen en uitdagingen op het gebied van human capital. Daarom is door ondernemers, in samenwerking met overheid, onderwijs en organisaties het initiatief genomen voor de Vakschool 100% gastvrij. Deze opent op 1 februari 2022 de deuren.
Lees verder

Subsidie Leefbaar Platteland 2.0 geopend

Donderdag 4 maart 2021

De provincie Overijssel vindt het, net als wij inwoners, belangrijk dat we ook in de toekomst prettig kunnen blijven wonen en werken op het platteland. Voor het ontwikkelen van toekomstplannen die de leefbaarheid op het platteland versterken, heeft de Provincie op 1 maart de subsidie Leefbaar Platteland 2.0 geopend. Je kunt deze subsidie aanvragen voor bijvoorbeeld het in standhouden van (zorg)voorzieningen, mobiliteit, ontmoetingsplekken, woningaanbod voor jong en oud, robuuste natuur en nog veel meer.
Lees verder

Voucherregeling Thuiswerkplan

Woensdag 3 februari 2021

Vouchers voor thuiswerkplannen post-corona van 3.000 tot 4.000 euro
Lees verder

Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle

Vrijdag 29 januari 2021

Houdt jouw onderneming zich bezig met circulair ondernemen? Dan ben jij wellicht de nieuwe winnaar van de Circulair Ondernemen Award van de Regio Zwolle! Meld je hiervoor aan voor 5 februari!
Lees verder

MKB-voucher; maak er begruik van!

Donderdag 28 januari 2021

De MKB-voucher richt zich op ondernemers die zich voorbereiden op de toekomst door middel van innovatie, digitalisering en scholing. Een ondernemer kan hiervoor een bijdrage krijgen van maximaal 27.500 euro, afhankelijk van de gekozen activiteiten.
Lees verder

Forse uitbreiding steun- en herstelpakket

Donderdag 21 januari 2021

De regering geeft het steun- en herstelpakket een flinke extra impuls.
Lees verder

Drabo op RTLZ

Maandag 18 januari 2021

In de nieuwe RTLZ documentaireserie 'Het gezicht achter...' staan succesvolle ondernemers uit uiteenlopende sectoren centraal. In korte documentaires van 10 minuten wordt belicht hoe zij hun ondernemerschap aanpakken en hoe zij omgaan met thema's als duurzaamheid, continuïteit, groei en duurzame inzetbaarheid. In de eerste aflevering van de serie staat de Hardenbergse Renate Meulenkamp-Back centraal.
Lees verder

Ruimte voor de Vecht investeert 15 miljoen euro in het Vechtdal

Donderdag 24 december 2020

Ruimte voor de Vecht werken overheids- en maatschappelijke organisaties samen aan duurzame ontwikkeling en bekendheid van het Vechtdal. Nu is er een nieuwe mijlpaal bereikt. Maar liefst 23 projecten worden gezamenlijk opgestart.
Lees verder

Regio Deal Regio Zwolle

Maandag 21 december 2020

Glossy over de diverse projecten uit de Regio Deal Regio Zwolle
Lees verder

Impact maken in de regio

Dinsdag 17 november 2020

Tijdens de landelijke Impact Days op 19, 20 en 21 november staat heel Nederland stil bij impact ondernemerschap. Ook in de Dutch TechZone regio (gemeenten Hardenberg, Hoogeveen, Coevorden en Emmen) opent een aantal bedrijven digitaal hun deuren.
Lees verder

Vechtdalwebinar Circulair Ondernemen; Gewoon Doen!

Dinsdag 3 november 2020

Exclusief voor Vechtdalondernemers organiseert het Ondernemershuis voor het Vechtdal het webinar: CIRCULAIR ONDERNEMEN; GEWOON DOEN!
Lees verder

Nieuwe wet helpt faillissementen te voorkomen

Dinsdag 6 oktober 2020

Nu veel ondernemingen door de coronapandemie hun bedrijfsvoering niet op de gebruikelijke manier kunnen voortzetten, is de verwachting dat meer ondernemingen te maken krijgen met geldproblemen en misschien zelfs met faillissement. De Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) van minister Dekker (Rechtsbescherming) – vandaag aangenomen door de Eerste Kamer – kan dit helpen voorkomen.
Lees verder

Nieuwe burgemeester van Hardenberg

Woensdag 23 september 2020

Maarten Offinga wordt op vrijdag 25 september 2020 beëdigd als burgemeester van Hardenberg.
Lees verder

Webstorms & Webinars

Woensdag 9 september 2020

MarketingOost organiseert de komende periode een reeks webinars & webstorms met experts, specialisten, goeroes en innovatieve ondernemers om aan de slag te gaan met uw vraagstuk!
Lees verder

Wegwerkzaamheden

Dinsdag 15 september 2020

Groot onderhoud N343 Bergentheim-Hardenberg
Lees verder

Vechtdalrit met de Vechtdal Business Riders

Vrijdag 28 augustus 2020

Vechtdalrit 2020: dat wil je niet missen!
Lees verder

Contact

Vragen of opmerkingen?

Contact opnemen